OVER ONS

Begonnen op de markt
More Den nuts is begonnen op de markt. Opa Jan Gotjé stond in de Jordaan op de Lindengrachtmarkt. Jantje Pinda was al snel een begrip in de buurt. Onze roots hebben we dan ook nooit verloochend en inmiddels staat de vierde generatie achter de kraam. Vanaf het allereerste begin staan wij voor versheid, kwaliteit en service. Daarom zullen wij altijd de hoogste kwaliteit producten voor u selecteren afkomstig uit landen die daarvoor als beste bekend staan. En dit zal nooit veranderen.

Image
Image
Image
Image

Horeca
Het familiebedrijf is in de loop der jaren flink uitgebreid. Nadat een twintigtal jaar geleden een aantal café’s in de Jordaan onze noten serveerden, zijn daar al snel hotels en restaurants bijgekomen. Hierdoor wordt er in menig toprestaurant en -hotel met onze noten gewerkt. En ook in veel grote theaters kunt u tijdens de voorstelling van onze noten genieten.

Image

Meer weten?
Wij zullen altijd voor u op zoek blijven gaan naar de mooiste en lekkerste producten. Alleen het beste is goed genoeg en dat proeft u! Taste our passion en neem contact met ons op, dan kunnen wij alles over onze producten vertellen. Of kom gezellig langs op één van onze markten.

  • Woensdag in Diemen
  • Donderdag in Zaandam
  • Vrijdag in Amstelveen
  • Zaterdag in Amsterdam, Lindengrachtmarkt (Jordaan)